Foempies® sneakers, de klassieke vintage sneakers met rode zolen

Foempies® - Vintage Classic / Vintage Klassiek

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De Foempies® klassieker kan je herkennen aan zijn zwart en witte uitvoering met rode zolen.


Deze sneakers kennen hun bestaan al méér dan 50 jaar geleden terug. Als één van de eerste sneakers op onze ronde bol (Aarde). Ze kenden verder hun opmars bij de scouts en chiro. Later braken ze verder door voor de ene als Fashion must-have. Voor de andere puur om zijn geweldig comfort.


Al heeft deze sneaker al een lange geschiedenis achter de rug. Ze blijft beantwoorden aan de noden van vandaag. Eén van de weinige sneakers in vergelijking met zijn concurrenten, die volledig uit natuurlijke materialen is gemaakt zoals rubber en katoen.


Een milieu verantwoorde sneaker die mee wenst te spelen met het ECO-Fashion verhaal. Ook worden ze niet gemaakt in China of India, maar bij ons in Europa! In tegenstelling tot andere merken, bieden wij wel een anti-schok binnenzolen aan, die vervangbaar zijn met steunzolen.

€ 43,95

Schrijf de eerste review over dit product

Details

De Foempies® klassieker kan je herkennen aan zijn zwart en witte uitvoering met rode zolen. Deze sneakers kennen hun bestaan al méér dan 50 jaar geleden terug. Als één van de eerste sneakers op onze ronde bol (Aarde). Ze kenden verder hun opmars bij de scouts en chiro. Later braken ze verder door voor de ene als Fashion must-have. Voor de andere puur om zijn geweldig comfort. Al heeft deze sneaker al een lange geschiedenis achter de rug. Ze blijft beantwoorden aan de noden van vandaag. Eén van de weinige sneakers in vergelijking met zijn concurrenten, die volledig uit natuurlijke materialen is gemaakt zoals rubber en katoen. Een milieu verantwoorde sneaker die mee wenst te spelen met het ECO-Fashion verhaal. Ook worden ze niet gemaakt in China of India, maar bij ons in Europa! In tegenstelling tot andere merken, bieden wij wel een anti-schok binnenzolen aan, die vervangbaar zijn met steunzolen.

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Foempies® - Vintage Classic / Vintage Klassiek

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes